Känns fortfarande som att kroppen är på rätt väg, men det här med sömnen är ju spännande...
 
Den 12 jan fick jag tillslut hem Testosteron  (väntat på receptet som skulle komma per post). Pumpflaska med gelé som ska smörjas in på magen. En pump varannan dag, men jag fick tipset att pumpa ut mängden i en burk och ta hälften första dagen och resten andra dagen. Bättre att ha en jämn dosering. 
 
Enligt provtagningen i december låg mitt testosteron på 0,62 och för att må bra ska det ligga runt 1,0. Läkaren sa att sömnen ofta påverkas om testosteronnivån är låg. 

Sömnen ja, den 16 jan var Kavinace Ultra PM slut och jag testade istället Theanine. Tre nätter vaknade jag strax före eller efter kl 3.00 och kunde inte somna om. Annars kunde jag inte somna förrän kl 2 och skulle upp vid 6. Jag jobbade och orkade inte med att sova så lite längre. Man ska ju inte äta Kavinace för länge, en burk skulle räcka, men för säkerhets skull hade jag även beställt den mildare varianten som heter enbart Kavinace. Det äter jag nu och sover bättre igen.

Nu blev jag förkyld, men känner mig ändå glad  - lite tröttare bara. De negativa tankarna håller sig borta!
 
Jag tror verkligen på att många kan bli hjälpta av denna metod. Jag har ju mått dåligt till och från sen jag var 14 år och nu blir det snabbt bara bättre och bättre. Klarar mig bra utan någon antidepressiv medicin, eller vad Mirtazapin nu var för något.